Ey Yöneticiler! Haydi, Harekete Geçin! Şimdi Değilse Ne Zaman!

BASIN AÇIKLAMALARI

Ey Yöneticiler! Haydi, Harekete Geçin! Şimdi Değilse Ne Zaman!

Filistinli mücahitlerin gasıp Yahudi varlığına karşı başlattıkları "Aksa Tufanı" harekatı hakkındaki basın açıklamamız.

07 Ekim Cumartesi günü, Filistin ve tüm İslam beldelerindeki Müslümanlar sabaha güzel bir haber, büyük bir coşku ve sevinç ile uyandılar. Çünkü Filistinli kahramanlar bugün saat 07.30’da işgalci “İsrail”e karşı topyekûn, kapsamlı, büyük bir harekât başlattılar. Aksa Tufanı ismini verdikleri bu harekât ile Gazze’den işgal edilen topraklara giriş yapan Filistinli mücahitler, işgalci Yahudi varlığının askeri karargâhlarına, hapishanelerine, karakollarına ve stratejik üslerine saldırdılar. Demir kubbe ile güvende olduklarını zanneden korkak Yahudileri, sokak ve caddelerde yaka paça yakaladılar, yerlerde burunlarını sürttüler, yüzlerce işgalciyi öldürdüler ve yüzlercesini esir aldılar.

1948’den beri Arap yönetimlerin korkaklığından, Türkiye ve diğer İslam beldelerindeki yöneticilerin sessizliğinden cesaret alarak işgalini genişleten, Müslümanları topraklarından eden, masum çocuk ve kadınları katleden terör varlığı “İsrail” bu defa mücahitlerin saldırıları karşısında çaresiz kaldı ve köşe bucak kaçmaya başladı. Bu durum Yahudi varlığı “İsrail”in aslında ne kadar güçsüz ve ne kadar korkak olduğunu tüm dünyaya göstermiş oldu. İslam beldelerinin ihanet içindeki yönetimleri işgalci Yahudi varlığı ile normalleşme yarışına girerken, katil yöneticilerini ağırlayıp onlarla dostane görüşmeler yaparken Filistin halkı ve kahraman mücahitler asıl normalin bugün işgalci Yahudilere tattırılan zillet ve acziyet olduğunu tüm dünyaya göstermiş oldu.

Filistin halkı yapılması gerekeni yaptı, şimdi sıra sizde Ey Yöneticiler! Bir avuç Filistinli kahramanın başlattığı bu harekât karşısında sersemlemiş eşekler gibi sağa sola kaçışan Yahudiler, Mehmetçik ve Türkiye ordusu karşısında ne yaparlar siz düşünün. Şimdi atacağınız adımlarla tarihe geçebilme imkânına sahip olacaksınız. Yüzyıllar boyunca yapacağınız bu büyük savaş ile konuşulacaksınız. Nasıl ki haçlıları Kudüs’ten temizleyen Selahaddin Eyyubi’nin zaferi unutulmadı bu büyük zafer de asırlar boyunca unutulmayacak. Sakın işgalci Yahudi varlığına cesaret veren abisi Amerika’dan korkmayın! Sakın ABD’nin bunak başkanı Biden’in tehditlerine aldırmayın! İşgalci “İsrail”in boynunun devrilmesi onlara çok daha büyük bir korku yaşatacak bunu sakın unutmayın!

Ey Cesur Komutanlar! İşte sizler için tarihi bir fırsat! Devlet gücü olmayan ve sınırlı imkânlara sahip Müslümanların neler yaptığını gördünüz. Onlar işgalcileri sersemlettiler, arkalarına bakmadan kaçmalarını sağladılar. Şayet sizler de isterseniz “İsrail”i haritadan silebilirsiniz. İsimlerinizi tarihe altın harflerle yazdırabilirsiniz. Bu tarihi fırsatı değerlendirip Allah katında ve Müslümanlar nezdinde makamınızı yüceltmek istiyorsanız haydi şimdi harekete geçin. Şimdi değilse ne zaman! Sakın ardınıza bakmayın! Müslüman Türkiye halkı bu uğurda atacağınız her adımda sizi destekleyecektir.

Ey Müslümanlar! İşgalci Yahudi varlığına tattırılan bu acı ve zilleti hafife alanlara sakın kanmayın! İşgalci “İsrail”in çok güçlü olduğu yalanı artık ifşa olmuştur. Şişirme bir balon ve kartondan bir "devlet" olduğu gün yüzüne çıkmıştır. Artık bundan sonraki adım onun boynunun devrilmesi ve mübarek Aksa topraklarından sürülmesidir. Bunu yapacak olan ise çok yakında kurulacak olan Raşid-i Hilafet Devleti’dir.  Bu korkak düşmanın duvarlarını ve surlarını yıkacak, varlığını ortadan kaldıracak, sağdan ve soldan gelen ordularla onu haritadan silecek devlet işte bu devlettir. O halde Filistin için Türkiye ve diğer devletlerin çözüm olarak sunduğu Amerikan planı olan iki devletli çözüme razı olmayın. Sakın sınırları kâfir ABD tarafından çizilecek küçük bir Filistin ile yetinmeyin! Hilafeti isteyin! Çünkü Filistin için tek çözüm tek devlet Raşid-i Hilafet’tir!

وَيَقُولُونَ مَتٰى هُوَۜ قُلْ عَسٰٓى اَنْ يَكُونَ قَر۪يبًا

“Ne zamanmış o? diyecekler. De ki: Yakın olsa gerek." İsra 51 

1 Yorum Yapılmış
  1. Avatar icon png

    Abdullah

    08 Ekim 2023

    Allah razi t

Yorumunuz başarıyla gönderildi. Editör onayından geçtikten sonra sayfada yayınlanacaktır.
Yorumunuz iletilirken bir hatayla karşılaşıldı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.