Filistin'i Unutmayacağız Konferansı - Adana

FİLİSTİN

Filistin'i Unutmayacağız Konferansı - Adana

İlahiyatçı yazar Abdullah İmamoğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı "Filistin'i Unutmayacağız" başlıklı konferansımız Adana Yüreğir Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşti.

Furkan Toramantekin'in sunuculuğunu yaptığı konferans, Mahmut Pınar'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Ardından İlahiyatçı yazar Abdullah İmamoğlu konuşmasını gerçekleştirdi.

İmamoğlu, Müslümanların 7 Ekim'den bu yana yaklaşık 4 aydır meydanlarda Filistinli Müslüman kardeşlerine sahip çıktığını ve şeri sorumluluğunu yerine getirdiğini ifade ederken yöneticilerin üzerine düşen sorumluluklarını yerine getirmediğinin altını çizdi.

İmamoğlu, halen Türkiye limanlarından “İsrail”e gemilerin stratejik mallar taşıdığını ve bu sürecin yöneticilerin kontrolünde gerçekleştiğini hatırlattı. Mübarek Aksa toprakları Müslümanların ordularını beklerken İslam beldelerinin yöneticilerinin ise siyasi ve ticari ilişkilerini sürdürmesini eleştirdi.

Müslümanların “Ordular Aksa’ya, Mehmetçik Gazze’ye” çağrısında bulunduğunu ifade eden İmamoğlu, İslam beldelerindeki yöneticilerin ise Gazze için somut bir adım atmayıp, üstüne bir de Refah Sınır Kapısı’nı kapatıp açlığı silah olarak kullanan işgalci Yahudi’ye destek verilerek ümmete ihanet etmesine dikkat çekti.

İmamoğlu, konuşmasının son kısmında ise, 57 İslam beldesinin 4 aydır süren vahşi katliamları kınayarak izlediğini ifade edip, ümmetin kurtuluşunun yegane çözümünün Raşid-i Hilafet olduğunu vurguladı.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Yorumunuz başarıyla gönderildi. Editör onayından geçtikten sonra sayfada yayınlanacaktır.
Yorumunuz iletilirken bir hatayla karşılaşıldı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.