Gazze Ölüyor Duvarlar Yıkılsın Kapılar Açılsın - Van

FİLİSTİN

Gazze Ölüyor Duvarlar Yıkılsın Kapılar Açılsın - Van

Van'da, “Gazze Ölüyor Duvarlar Yıkılsın Kapılar Açılsın” başlıklı basın açıklaması düzenlendi.

Gazze'deki Müslümanlara yapılan katliam ve soykırıma sessiz kalmamak ve yanlarında olunduğunu ifade etmek için düzenlenen yürüyüş ve basın açıklaması Cuma namazını müteakiben gerçekleştirildi.

Açıklamada, gasıp Yahudi varlığının İslam beldeleri yöneticilerinin sessizliğinden cesaret alıp İslam ümmetinin gözü önünde yaklaşık beş aydır vahşice bu katliamı gerçekleştirdiğine dikkat çekildi.

Müslümanlar, Gazze'deki Müslümanlara uygulanan mezalimi durduracak olan gücü elinde bulunduran ordulara sahip yöneticilere “Ordular Aksa’ya” sloganlarıyla üzerlerine düşen sorumluluklarını hatırlattılar.

Basın açıklamasında ayrıca, sınır kapılarının ve duvarların ümmet arasında pranga olduğunu ve ulus devlet anlayışından, kurtulup yeniden tek devlet tek ümmet olunması gerektiği aktarıldı. Mezalimin ancak 2. Raşid-i Hilafet’in ikamesiyle son bulacağı vurgulandı.

Basın açıklaması Hz. Ömer Camii’nde gerçekleştirilirken, metni Köklü Değişim adına Adem Arslan okudu. Program Sami Lenk'in duası ile sonlandırıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Yorumunuz başarıyla gönderildi. Editör onayından geçtikten sonra sayfada yayınlanacaktır.
Yorumunuz iletilirken bir hatayla karşılaşıldı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.